Het bestuur van vereniging Supporters Steunen Feyenoord nodigt de leden van onze verenging uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

 

De Algemene Ledenvergadering zal plaatsvinden op maandag 16 januari 2017 in De Rode Zaal op Varkenoord en vangt aan om 19:30 uur.

Tijdens deze Algemene Ledenvergadering zal de vrijgekomen bestuurspost namens "alle geledingen" kunnen worden ingevuld. Voor deze bestuursfunctie kunnen vrouwen en mannen, met bij voorkeur bestuurlijke ervaring en organisatie talent, zich kandidaat stellen.
Indien u geïnteresseerd bent verzoeken we u contact op te nemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de herbenoeming van het bestuurlid namens Het Feyenoord Legioen doet het bestuur een bindende voordracht, zoals in de statuten vermeld.

De voorgedragen wijzigingen in deze statuten kunt u woordelijk vinden op deze website bij de Belangrijke Stukken.

Mocht u deze vergadering willen bijwonen dan verzoeken wij u vriendelijk om u, in verband met de organisatie van de vergadering, vóór maandag 9 januari 2017 via e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan te melden.

Uitsluitend leden die zich tijdig hebben aangemeld, kunnen de vergadering bijwonen. Iedereen die de vergadering wil bijwonen, dient een legitimatiebewijs te tonen zodat tevens de stemgerechtigdheid kan worden vastgesteld.

Agenda ALV Vereniging Supporters Steunen Feyenoord:

Datum: 16 januari 2017
Locatie: De Rode Zaal op Varkenoord
Aanvang: 19:30 uur

 1. Welkom door de voorzitter
 2. Mededelingen en ingekomen stukken
 3. Verslag ALV en BALV 16-12-2015
 4. Algemene Zaken door de voorzitter
 5. Toelichting Jaarverslag 2016
 6. Financieel Verslag 2015-2016
 7. Voordracht en benoeming Commissie van Onderzoek
 8. Begroting 2016-2017
 9. Voordracht bestuurslid vacature "uit alle geledingen"
 10. Verkiezing bestuurslid "uit alle geledingen"
 11. Benoeming bestuurslid namens Het Feyenoord Legioen
 12. Rondvraag

Einde: 20:30 uur

U kunt alle bovengenoemde stukken downloaden op de pagina "Belangrijke Stukken".

FacebookTwitterYoutubeFeed